یکی از پر کاربردترین مصالح ساختمانی موزاییک می باشد که از آن جهت محوطه سازی نیز می توان استفاده نمود؛ اما لازم است بدانید برای محوطه سازی بخش های مختلف با استفاده از آن به کف سازی نیاز خواهید داشت و نمی توانید به طور مستقیم آن را روی خاک قرار دهید. همچنین از آن برای عایق کاری نمی توان به طور مستقیم استفاده نمود. در ادامه با ویژگی های منحصر به فرد انواع آن برای محوطه سازی آشنا خواهید شد.
آشنایی با ویژگی های انواع موزاییک
- این نوع مصالح ساختمانی به دلیل ساخت و خواص فیزیکی منحصر به فرد خود، دارای دوام بسیار بالایی می باشد.
- همچنین این مصالح ساختمانی در برابر فشار و ضربه می تواند مقاومت خوبی از خود نشان دهد.
- انواع مختلف آن به صورت گسترده در بازار موجود هستند که بر اساس طرح و نوع ساخت به گروه های مختلف طبقه بندی می شوند.
- یکی از انواع موزاییک ها که می توان برای محوطه سازی مورد استفاده قرار داد موزاییک پرسی می باشد این نوع موزاییک در یک دستگاه پرس، در یک قالب و تحت فشار تولید می شود. در این نوع موزاییک ها، تراکم آن به سنگدانه های به کار رفته در تولید آن بستگی دارد. اعمال فشار برای تولید این نوع مصالح ساختمانی سبب افزایش مقاومت آن در برابر فشار و ضربه می شود. در انواع شرایط آب و هوایی و تغییرات دما و حتی در فصل زمستان قابل استفاده می باشد.
- یکی دیگر از انواع آن، موزاییک ویبره ای است که از طریق ویبره تولید می شود که دارای ویژگی های منحصر به فرد است. در طرح ها و رنگ های مختلف و متنوع تولید می شود و به روزتر و مورد پسند عموم مردم می باشد. به طور کلی می توان گفت این نوع مصالح ساختمانی از ماسه، سیمان، پودر سنگ و آب تولید می شود. ارتفاع آن نسبت به نوع پرسی آن بیشتر است.
- محوطه سازی با استفاده از موزاییک های ویبره ای و پرسی به محل اجرا و نیاز شما وابسته می باشد.
برای مشاهده محصولات و اطلاع از قیمتهای بروز، اینجا کلیک نمایید.
و جهت بازدید از صفحه اینستاگرام “سنگ مصنوعی سوان”، اینجا کلیک نمائید.